zakelijke netwerken

Petra Hoogerwerf presenteert Échte winst: ondernemen met impact

Échte winst: het boek over impact en ondernemen

Genomineerd tot managementboek van het jaar 2018!

29 mei 2018

‘Échte winst’ is hét boek voor iedereen die met een onderneming ook maatschappelijke impact wil bereiken. Klanten, aandeelhouders en medewerkers vragen om bedrijven die maatschappelijk betrokken zijn. Alleen op winst gericht zijn is allang passé. Ondernemen met impact staat nu nog in de kinderschoenen, maar wordt absoluut de norm.

Tijdens deze kennissessie neemt Petra Hoogerwerf, directeur van adviesbureau Veleda, je mee in de wereld van impact investors, maatschappelijk betrokken bedrijven, non-profit organisaties, goededoelenorganisaties, social enterprises, culturele ondernemingen, burgerinitiatieven, online communities, coöperaties en fondsen. Al deze organisaties en financiers zijn elk op hun eigen manier gericht op het bereiken van échte winst voor de samenleving. Dat is goed voor de organisatie, de medewerkers, de klanten én de samenleving. Hoogerwerf belicht hoe complexe vraagstukken van de wereld door innovatie, opschaling en samenwerking, worden aangepakt.

boekverkoop

Tijdens de borrel is er gelegenheid om een door Petra persoonlijk gesigneerd exemplaar te kopen voor €29,50.

programma

15.30 Ontvangst met koffie/thee
16.00 Presentatie Petra Hoogerwerf met gelegenheid tot vragen stellen
18.00 Borrel en boekverkoop
19.00 Einde

kosten

De kosten bedragen €7,50. Je kun dit bij binnenkomst per pin of contant betalen. Je kunt je tot 24 uur van te voren afmelden.

aanmelden

Stuur een mail naar boekingen@peer033.nl. Er is beperkt plek, dus wees er op tijd bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *