netwerkorganisaties

Kleinere coöperaties in Apeldoorn en Hardenberg houden thuiszorg betaalbaar

De thuiszorgtak van Vérian – werkzaam in achttien gemeenten in Gelderland en Overijssel – is failliet. Dat was de kleinere zorgcoöperaties in Apeldoorn, Hardenberg en Berkelland nooit overkomen, reageren zij op de val van de zorgreus. ,,Wij kunnen prima leven van de tarieven, hebben nauwelijks overheadkosten.’’

De positieve geluiden van de kleinere zorgcoöperaties in het oosten van het land staan in schril contrast met het faillissement van Vérian Care & Clean, de tak voor huishoudelijke hulp van de Apeldoornse zorgreus Vérian. Die is woensdag omgevallen. Het is de zoveelste grote thuiszorgorganisatie die de handdoek moet werpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *