netwerken rond een maatschappelijk themanetwerken voor persoonlijke groei

Inspiratiefestival inspireert tot bewust leven

Ook dit jaar is er weer een Inspiratiefestival, waarbij bewuste ondernemers uit Amersfoort en omstreken je inspireren tot bewust leven. Gun jezelf een heerlijke dag vol ontspanning. Struin langs de gezellige kramen en geniet van gezond, biologisch eten onder het genot van down-tempo muziek. Dit brengt je gelijk in de zen-mode. Ook voor de kinderen is er van alles te doen, dus neem ze gerust mee. Kortom, een dag die je niet wil missen!

Ik heb zelf in 2016 en 2017 het Inspiratiefestival georganiseerd, maar dit jaar hebben we Noëlle Brugman bereid gevonden om de organisatie op zich te nemen. Nu zal het plaatsvinden op 24 juni 2018. Deze editie wordt nog mooier, gezelliger, verrassender en inspirerender dan voorgaande jaren.

Er zal van alles te beleven zijn; je kunt workshops volgen, inspiratiesessies bijwonen, genieten van heerlijke massages, slenteren langs de vele kramen en genieten van de heerlijke hapjes en drankjes die in het Bergpaviljoen te krijgen zijn.

De toegangsprijs is € 6,50 p.p. Kinderen tot 15 jaar zijn gratis. € 0,50 van de toegangsprijs gaat naar JDRF Foundation, die zich inzet voor onderzoek naar de genezing van type 1 diabetes bij kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *