professionaliseringsnetwerkenzakelijke netwerken

Bewust Eemland wordt vereniging

Op 15 juni wordt de vereniging Bewust Eemland opgericht. Sinds drie jaar heb ik dit netwerk opgebouwd naar een bruisend netwerk van bewuste ondernemers op het gebied van gezondheid, duurzaamheid en persoonlijke groei. Nu het netwerk steeds meer een zwerm wordt van werkgroepen die thema’s aanpakken, past een andere organisatievorm beter. Daarom is ervoor gekozen om een vereniging te worden in plaats van een éénpitter die het netwerk trekt.

Op 14 juni bij de netwerkbijeenkomst zal het kersverse bestuur worden voorgesteld. Ik zal die bijeenkomst nog begeleiden, maar daarna wordt ik van trekker en facilitator van het netwerk ‘slechts’ bestuurslid. Ik kan dit netwerk toch nog niet loslaten, want ik heb een mooi en warm lijntje met alle mensen in het netwerk 😉

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *