netwerken voor persoonlijke groei

Nieuwe groep jaarcyclus Leven en werken met de seizoenen

Op 2 juli 2018 is de nieuwe groep gestart van Leven en werken met de seizoenen 2018/2019. Onder het genot van een ondergaande zon, paarden en knisperend droog gras, maakte de groep kennis met elkaar. Het belooft een mooie jaarcyclus te worden met deze groep!

Elk seizoen heeft ons iets te vertellen. Waar we in de herfst loslaten en afbouwen, in de winter de stilte opzoeken, gaan we in de lente onze ideeën uitwerken en in de zomer tot bloei laten komen. In de herfst plukken we daar weer de vruchten van. Het is een steeds terugkerende cyclus die past bij onze natuurlijke manier van werken en leven.

Leidraad voor de jaarcyclus is het boek  Leven en werken met de seizoenen van Jaap Voigt.

Lees meer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *