betekeniseconomie

Betekenis op mondiaal en op individueel niveau

De zomervakantie is weer voorbij en werk, school en activiteiten starten (op 1,5 meter) weer op. Ook ik ben weer lekker aan de slag.

Ik ben nog steeds actief voor de Stichting LeapintoLife met het verkopen van shea butter, gemaakt door de Dipaliya Women’s Association in Ghana. En de verkoop begint op gang te komen! We hebben de eerste vaste klanten gevonden en bouwen langzaam uit. Het streven is om drie containers per jaar te verkopen, zodat we deze 1000 vrouwen een inkomen boven de armoedegrens kunnen garanderen. Er is dus nog flink wat werk aan de winkel om een eerlijke keten op te bouwen, maar dat geeft niet: het geeft wat ik doe betekenis. Wetende dat ik bij elke doos die ik verkoop, weer een vrouw (en kinderen) help.

Dat brengt mij op een nieuwe bedrijfsactiviteit: zoals je weet, heb ik de afgelopen jaren organisaties geholpen hun why, hun purpose te vinden, zodat ze betekenis kunnen toevoegen. Ook heb ik met behulp van het organisatieprincipe samensturing de medewerkers van een organisatie geholpen hun eigen doel te vinden en te verbinden met het collectief doel (why, purpose) van de organisatie. Omdat ik heb gemerkt dat een doel vinden en zo betekenisgeving ervaren, een behoefte is die bij elk mens leeft, ga ik nu ook op individueel niveau mensen helpen met coaching. Als je een nieuw doel in je leven vindt, creëer je voor jezelf als het ware een nieuwe horizon en dat is de naam waaronder ik mijn coaching aanbiedt.
Ik vertel hier meer over in mijn vlog.

Coaching uitbouwen
Ik heb de afgelopen jaren managers, medewerkers, ondernemers, ouders en jongeren gecoacht en bouw dit verder uit naast mijn andere activiteiten. Ik pas hierbij coachingstechnieken en methoden toe die ik me de afgelopen jaren eigen heb gemaakt, maar ook indien gewenst creatieve technieken. Wat niet iedereen weet, is dat ik al sinds mijn jeugd schilder. En dit creatieve proces brengt mij veel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *