Bruggen bouwen

Bruggen bouwen
Steeds meer organisaties en bedrijven zetten zich in voor een betere wereld en gaan bewust op zoek naar manieren om impact te maken. Om zoveel mogelijk impact te bereiken, helpt het als we allemaal samenwerken. Dan ontstaan er oplossingen waar we van te voren nooit op waren gekomen. Oplossingen, waar coalities samenwerken om nieuwe innovaties op de markt te brengen. Daarom breng ik partijen bij elkaar. Om kennis te delen en om hun aanvullende proposities gezamenlijk te vermarkten. Maar ook om hun gedachtegoed te verspreiden en gezamenlijk op te trekken bij het organiseren van events.

Samen kom je verder
We hebben veel te doen om ervoor te zorgen dat we met zijn allen op deze aarde kunnen blijven leven. Dat kun je niet alleen. Het zit in de kracht van het samenwerken, samen weet je meer dan één én kun je meer betekenen voor je omgeving. Daarmee verhoog je gelijk ook de waarde en betekenis die je zelf toevoegt aan je omgeving.

Op 7 december 2018 organiseerde ik een Creathon voor de Schaal van Betekenis/Scale of Significance. Dit is een instrument dat niet alleen de financiële waarde van een organisatie meet, maar ook de sociaal maatschappelijke waarde. Bij de Creathon werd input verzameld voor de Schaal bij een breed publiek van bedrijven uit de consultancy, accountancy, b-corps, banken, stichtingen en thought leaders als Kees Klomp, Ralph Thurm e.a. Maar ook initiatieven die met vergelijkbare instrumenten bezig zijn. Want alleen samen kunnen we de wereld veranderen! Een ontwikkelteam gaat met de input verder. Tegelijkertijd zal er in 2019 een community feedback geven aan het ontwikkelteam en samen leren in het toevoegen en meten van waarde en betekenis.

Wil je meer weten wat ik voor jou en/of jouw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact op, dan gaan we een kop koffie drinken en onderzoeken we hoe jij kan aansluiten in het ecosysteem van de bouwers van de betekeniseconomie!