Bruggen bouwen

Bruggen bouwen
Ik ben niet de enige die bouwt aan de betekeniseconomie. Er zijn vele bedrijven, stichtingen en zp’ers die zich hiervoor inzetten. Om zoveel mogelijk impact te bereiken, helpt het als we allemaal samenwerken. Daarom breng ik partijen bij elkaar. Om kennis te delen en om hun aanvullende proposities gezamenlijk te vermarkten. Maar ook om hun gedachtegoed te verspreiden en gezamenlijk op te trekken bij het organiseren van events.

Samen kom je verder
We hebben veel te doen om ervoor te zorgen dat we met zijn allen op deze aarde kunnen blijven leven. Dat kun je niet alleen. Het zit in de kracht van het samenwerken, samen weet je meer dan één én kun je meer betekenen voor je omgeving. Daarmee verhoog je gelijk ook de waarde en betekenis die je zelf toevoegt aan je omgeving.

Op 23 november is er een open source event van de Schaal van Betekenis. Dit is een instrument dat niet alleen de financiële waarde van een organisatie meet, maar ook de sociaal maatschappelijke waarde. Hier wordt de Schaal verder ontwikkeld en aan een breed publiek van bedrijven, stichtingen en thought leaders gepresenteerd. Ik zoek hierbij partijen die een bijdrage willen leveren en die zelf ook vinden dat de Schaal van Betekenis er moet komen. Het heeft geen zin als iedereen zijn eigen meetinstrument ontwikkelt, dit moeten we samen doen.

Wil je meer weten wat ik voor jou en/of jouw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact op, dan gaan we een kop koffie drinken en onderzoeken we hoe jij kan aansluiten in het ecosysteem van de bouwers van de betekeniseconomie!